זמן הגעה מבאיי גאלי: 31 דק’
1910 מציעה אוכל טרי, איכותי וטעים, עשוי עם הידיים והלב ומתובל בקריצות קטנות של השף. התפריט העונתי בה, משתנה ומציע מנות מגוונות, החל מפיצות בטאבון אבן איטלקי, פירות-ים ודגים על הפלנצ’ה, פסטות בעבודת יד וכלה בקינוחים ייחודיים המיוצרים תחת ידיה של הקונדיטורית בשמת וינר-שוורצברד.
לצד המנות שמשתנות מעונה לעונה ישנן גם מנות אייקוניות שמזוהות עם המסעדה מיום הקמתה כגון “ניוקי” ישראלי (ממולא בבשר), פולנטה תירס, פילה לברק עם ריזוטו ירוק ולאבנה, ניוקי קלאסי עם ערמונים ואספרגוס ופיצה רומא עם פפרוני וחציל.
שעות פתיחה:
כל ימות השבוע 18:00-22:30
שימו לב! יש לבדוק את שעות פעילות. מומלץ להזמין מקום מראש.